Burr va kallt

Men fy!! Vart tog den sköna sommarvärmen vägen? Idag har det helt klart varit läge för långbyxor och fleece. Igår badade Olle i poolen och Måns låg i body ute på gräsmattan och det var hur skönt som helst. Annat idag!!
 
Äntligen är Jonas hemma igen. Han åkte till jobbet vid 23 igår och var hemma vid 19.30 idag. Alldeles för länge. Mysponken sitter framför datorn och jag ligger (redan) i sängen och väntar.. Och väntar... Och väntar. Kul kille den där Jonas. 
 
Igår var vi i Jönköping på förmiddagen och handlade lite inför vad komma skall. Nytt koppel, matskålar, filtar, leksaker ja, ni vet. Allt det där som hör en ny familjemedlem till. Stackars Lycka här hemma... Hon kommer förmodligen inte uppskatta ett överladdat lite energiknippe men hon vänjer sig säkert rätt snart. Hon går gärna undan när det är för mycket och det är sällan jag ser henne. På morgonen kommer hon först när det är dags för medecin.. vi går ut och sen ligger hon på sin plats tills hon vill gå ut nästa gång. Rätt lugn den bruden. Hon gör i princip aldrig några väsen av sig.
 
Måste berätta om valpens nya koppel. När vi kom hem skulle Olle gå igenom påsen med alla saker och sagt och gjort. Kopplet var ju roligt så det sprang han runt med här hemma. Olle håller på att sluta med blöjor och gick därför hemma i kalsonger. Det där med framförhållning finns ju inte men vi hann till potten och han kissade. Frågade så han inte behövde göra nummer 2 när han ändå var där men nejdå. Upp igen och iväg och det gick någon minut så kommer han utflygandes ur rummet där han var och skriker: Mamma, Olle bajsa golvet. Jodå, men inte bara på golvet utan han hade knölat ihop kopplet och lagt två högar på det. Och så säger han såhär: mamma, kolla hundbajs samtidigt som han håller sig för munnen. Han ni vet!! Det var det kopplet.. 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt äventyr

Andra utmaningar - Nya äventyr

RSS 2.0