Trött..

Klockan är jättemycket och jag har inte ens hunnit somna än. Jag är så trött så jag får sitta med tändstickor i ögonlocken.
Idag har jag hunnit med både jobb och två stycken kräftskivor. Ack så sliten jag känner mig. Nyförvärvet Lycka gör mig dock glad och får mig att längta till morgondagen. Jobb har det varit hela veckan och jag ser verkligen fram mot lediga dagen. Den heliga, arbetsfria söndagen. Skall ägna superduper mycket tid åt hunden. Det är KÄRLEK!
NU är det dags för sängen, godnatt mina vänner.

Jobb

Idag har varit en vanlig dag. Jag började med att gå upp klockan sex för att gå ut med hunden. Var inte så jättepigg på det med tanke på att jag har varit vaken halva natten och lyssnat på när Lycka har legat och gnagt på sitt ben. Av ren lathet har jag inte orkat gå upp och ta det ifrån henne. En riktigt liten vilde är hon på morgonen och hon är laddad till 100% för lek. Med glädje ställer jag ju självklart upp på det. Det började lungt på jobbet idag men frammåt lunch började det att dra igång. Jaktställ och spön har rullat iväg i löpande fart. Nu sitter jag här och tar igen mig under några minuter. Nu blir det hem och ut till skogen en sväng. Jag har såligt samvete över att jag inte hinner vara där så mycket längre. Det är ju trots allt någonting som jag tycker är väldigt roligt. Lycka ska få sig en rejäl promenad oxå. imorgon vänter återigen jobbet. Jag har inte varit där så länge än men trots att det är roligt tar det på krafterna att jobba sex dagar i veckan.

Sverige!

Jag måste be om ursäkt över att jag inte har varit så aktiv med mitt bloggskrivande.
Resan hem från Kanada var bedrövlig och jag är oerhört glad över att jag kom hem helskinnad.
Förvisso var det inte så farligt men efter 10 timmars luftgropar känndes det inte bra i magen.
Jag har gjort ännu en resa som jag aldrig kommer att glömma och trots att det har varit segt vissa dagar har jag njutit till fullo av min sommar. Väl hemma snurrade det på och efter några dagar av välbehövlig ledighet började jobbet.
Fiskecenter i Jönköping! En mycket trevlig affär som erbjuder mängder utav fisketillbehör och jaktkläder. Skitroligt!
Nackdelen är att det ligger i stan. mitt i city... jag känner mig lite vilsen.

Förra veckan införskaffade jag mig jämthundsvalpen Lycka. Ett litet yrväder som är störtskön. Det känns helrätt och vi trivs jättebra tillsammans. Helgen har Jag och kompisen Lollo spenderat på jakt och fiske-mässan Bosjökloster.
Vi har haft jättekul, inga nyheter men ack så mycket saker.

Mitt äventyr

Andra utmaningar - Nya äventyr

RSS 2.0