Long time

Att nu var det länge sedan jag skrev. Jag har haft så lite energi och ingen som helst lust för bloggande så det har helt enkelt legat nere ett tag.. Mässan tog verkligen hårt här för några veckor sedan och jag träffade inte min lilla familj på hur många dagar som helst. Inte i vaket tillstånd iallafall så det har jag försökt ta igen lite. Höll mig ifrån det där med middagar och alkohol men jisses så få timmar sömn det blev. Har knappt tagit igen mig ännu känns det som.. 
 
Iallafall, här går allting bra. Olle har börjat lite på dagis. Han skall gå ett par timmar i veckan och det går hyfsat. Han har varit superledsen när jag har lämnat honom medeDet verkar ha gått över rätt snart. Jag har nog gråtit lika mycket som honom men jag får göra det i smyg i bilen istället. Egentligen ser Jag att han trivs för han har verkligen fullt upp när jag skall hämta honom och han skall visa och fixa och greja. Vi kommer nästan inte därifrån men innerst inne så hade jag velat ha honom hemma. Hade det inte varit för att Jonas tjänar så sjukt dåligt så hade jag blivit hemmafru för ett par år:)  Det hade passar mig och Olle perfekt, 
 
Imorgon skall jag åka en snabbsväng till Ullared. Ja, jag tycker det är svinroligt men jag skall ta det lugnt, jag lovar! 
Bara strosa ett par timmar och ja....bara gå och titta lite. Passar finfint innan det är dags att ta kvällen med resten av familjen. 

Lång dag på jobbet

Började ju morgonen på dagis...utan några bilskador tack och lov. Det gick jättebra på dagis och Olle lekte på utan några som helst dimmer. Både jag och Jonas var med idag så det var lite extra roligt. Jag fick avveckla mig en aning tidigare för att komma till jobbet i sånär i hyfsad tid. 
 
Kan säga som så.... Jag har haft lite att göra idag och är alldeles nyss hemkommen. Långdag med andra ord. Nu skall jag genast hoppa i säng för jag måste då upp tidigt imorgon. Värst av allt är att jag varken hinner träffa Olle eller Jonas ordentlig. Det är nackdelen med att jobba såhär.... Tur att det inte alltid är så.
 
Får återkomma imorgon!

Så onödigt!!!!!

Idag har Olle haft sin första dag på dagis. Eller ja, förskola som det så fint heter nu för tiden. Vi var där en timme på förmiddagen och det gick så bra. När vi kom dit så tog jag av honom ytterkläderna.. Det första han gjorde var att springa in till alla andra. Han stod och racklade på grinden och bara skulle in. Han sket fullständigt i mig och dundrade på. Han var lite tillbakadragen där inne till en början men det körde snart på. Han ratade småttingarna och hängde på dem stora pojkarna istället. Dem var dock inte lika imponerade av honom som han var av dem.
 
Kan säga som såhär, morgonen började dock inte lika bra och jag gjorde bort mig något sanslöst. Jag skäms aldrig men detta var så sjukt pinsamt... Ja, då förstår ni hur illa det var.
På väg till dagis, strax innan föräldraparkeringen så fick jag något form av hjärnsläpp. Jag svängde in vänster från stora vägen och direkt skall man svänga höger för att komma upp på parkeringen men jag mitt dumma nöt vet ni vad jag gör? Jag fortsätter vägen framåt samtidigt som jag sitter och kollar upp åt höger... jo, för dem som vet hur det ser ut så är det en litn grässlänt som går ner till en basketpalan. Slänten är inte alls lång där i början utan bara någon meter men det är brant. Klart som fan att jag kör ner med bilen där och samtidig som jag blir så sjukt rädd så dunkar hela bilen i och saker bara flyger. Hur i helvete lyckades jag med det här? Det var ju folk som såg på och jävla tur dem inte frågade hur det gick för jag ville verkligen sjunka genom jorden. Värst av allt var att biljäveln gick ju sönder oxå. Hela fronten sprack, dimljuset flög och någon slang till spolarvätskan gick sönder Så allt rann ut. Inte nog med det, den ser taskig ut under oxå men det går att leva med. Helt sinnessjukt klantigt och om någon vill sponsra mig med lite pengar så säg till så skall du få mitt kontonummer!! 
 
Efter dagis och bilbravader så åkte jag och Olle in till stan. Vi hade dejt med mormor och moster på badhuset. Det var så himla kul och vi skrattade gott. Olle badade som aldrig förr och han tyckte att det var så roligt. Han verkligen asgarvade och hade fullt upp. Rädd var han inte heller för han stormade bara rätt ut i vattnet. Vi var där i nästan fyra timmar och vi hann med fyra badperioder och tre fika/värma upp oss stunder. Kvalitetstid!
 
Imorgon skall jag med Olle till dagis en sväng igen... Sen skall jag faktiskt hasta in till jobbet och hänga vägg. Egentligen jobbar inte jag imorgon men jag har så sjukt mycket att göra inför mässan. Idag har vi fått leverans till jobbet och jag måste få upp det på väggen så jag kan plocka nere det imorgonkväll igen. Jag vet att det kommer fattas både plåtar och spjut och plats men hey, det löser sig!!

Stor dag

Ja, som rubriken lyder.. Imorgon är en stor dag för oss. Olle skall nämligen börja sin inskolning på dagis. Vi skall bara dit en liten stund och kolla läget och det kommer med all säkerhet att gå bra. Jag är förmodligen den som är mest nervös.
 
Egentligen skulle inte Olle ha börjat på dagis försen i augusti. Jonas skulle vara pappaledig enda tills dess men så fick inte jag jobba så mycket som jag skulle behöva vilket resulterar i att vi får för lite pengar helt enkelt. Nu gör vi istället så att Jonas bryter sin föräldraledighet och jobbar heltid medans jag jobbar halvtid och går hemma och drar resten. Han skall bara gå på dagis fram till sommaren då Jonas skall vara hemma med honom från början av juni till mitten av augusti och då är meningen att jag skall jobba lite mer. Ja, vi får se hur det blir men så hoppas vi på iallafall. 
 
Håller tummarna för att det går bra på våran kortvisit imorgon. 
Godnatt på er allesammans 

Mitt äventyr

Andra utmaningar - Nya äventyr

RSS 2.0