Sista jaktdagen..

Hej på er mina vänner..

Jag får än en gång be om ursäkt för att jag inte ha skrivit på min blogg under en lång tid.
Flytt, jobb och massor utav jakt har gått före. Med tanke på flytt så har jag skaffat mig ett nytt bredband vilket kommer att komma i början på nästa vecka. Då ska jag bli seriös och börja blogga från min lilla stuga igen. Antar att ni är nyfikna på hur det ser ut i mitt hem. Höll dock på att bli hemlös för någon vecka sedan då min goda vän tyckte att det var så kallt så han skulle tända en brasa. Detta resulterade i storbrand, lyckligtvis under hyfsat kontrollerade former.
Jakten har gått trögt den sista tiden, har verkligen lagt ner hjärta och själv vilket förvisso inte är något ovanligt men det har inte velat sig ordentligt. Jakt i kolmården, jakt i kisa, jakt här och där, jättetrevligt men att jaga hemma känns alltid bäst. Idag, jaktens sista dag sitter jag på jobbet. Uppenbarligen så har jag inte så mycket att göra med tanke på att jag kan sitta här och blogga. Nog för att älg och rådjursjakten är slut men lite finns det allt kvar, hela jaktsäsongen har inte nått sitt slut. Räv , grävling, dovhjort och gris är fortfarande tillåtet. Kärlek!
Vårnyheterna börjar rulla in på jobbet och det finns mycket kul att gräva sig ned ibland. Jaktkläderna kommer inte försen maj-augusti, lite tråkigt men så är det. Jag har iallafall haft den stora möjligheten att få beställa hem alla roliga saker som jag tycker passar hit till butiken. Hoppas kunderna tycker likaså.
Men vad gällande fiske, mitt rosa okuma calynn spö 8´ 10-30 g har kommit. Jag är så nöjd. Det är inte det skönaste eller mest exlusiva spöt jag kännt på men borde inte alla tjejer vilja ha ett rosa spö? Mina vänner säger att dem inte tänker fiska med mig om jag ska ha det med mig men vad gör det, jag är så nöjd. Kan oxå garantera att det passar utmärkt med min rosa, tillhörande rulle:)
Bloggar igen så snart jag fått mitt bredband.




Mitt äventyr

Andra utmaningar - Nya äventyr

RSS 2.0