Nu var det sådär längesedan igen..

Jag har helt enkelt inte haft lust att blogga. Eller, den lilla energi jag har kvar när jag kommer hem vill jag ju lägga på min familj. Därför detta bloggstopp! 
 
Det har ju hänt massor av roligheter sedan jag skrev här sist men nu tänkte jag uppdatera er angående valborgsmässo-händelserna. Igår var jag, Sara och Thessans på Björnholmen. Björnholmen är ju en loge mitt ute i ingenstans. Typ 10 minuter från mitt hem. Vi är ju där för att bugga till mesta del men det finns även vanligt disco-golv. Tänk nu att denna inredning har säkert sätt lika dan ut de senaste 30 åren. Vi har haft som lite grej att gå på black Jack när dem varit där men nu var det ju premiär och spelade gjorde Scotts. Ja, dem var inte dåliga dem heller. Vet ni vad? Vi har det så fruktansvärt kul när vi är där så det finns inte. Igår var klädsel buggkjol och gympadojor, ni kan tänka hur söta vi var:) 
 
Idag har jag och Olle varit på kosläpp i Tenhult. Egentligen räcker det med att vi förflyttar oss ett par meter hemifrån för att se på kosläpp men Jonas behövde ändå sova efter sin jobbnatt så vi kunde lika gärna roa oss med annat. Mamma och lillasyster Thessans var oxå med därute. Det var det sjukaste jag sett vad det var mycket folk och tittade. Jag kan inte ens gissa men en bra bit över tusen personer iallafall. Folkmassan avtog rätt snart efter att kossorna kommit ut så då passade vi på att ströva runt lite. Lillasyster som gått på det här gymnasiet förut ja, det är ett gymnasium som äger gården eller arrenderar, det vet jag inte iaf så hon hade lite koll på läget där så vi fick gå in och titta på dem små kalvarna, klappa och försöka sitta på dem. Varken kalvarna eller Olle verkade gilla det allt för mycket för bra gick det inte. lillasyster hade som skolprojekt att rida in en ko vilket gick bra och nu skulle vi ju testa på hennes kalv oxå men som sagt, hon var inte lika sugen att ha någon på ryggen som sin mamma.
Vi tog en sväng bort till smådjuren oxå och framförallt för att kolla in killingarna. Synd bara att Olle hann somna på dem två minuterna det tog att förflytta sig men jag fick se dem och herrejisses så söta. Synd bara att det där söta försvinner så fort och det där fula kommer så snart.

Mitt äventyr

Andra utmaningar - Nya äventyr

RSS 2.0