Kokar soppa

Dagen har flutit på trots allt.. Olle och jag var ute och lekte en sväng innan. Hans grej är att springa gärnet rätt in i snöhögar och trilla handlöst framåt. Han tycker det är skitkul verkligen. Undra varför egentligen, personligen kan jag ju känna att det är rätt onödigt och kallt. Efter leken åkte vi hem till Camilla och barnen. Vi kom in på alla de möjliga djupa samtal, skönt att kunna prata om annat än lockjakt ibland:)
Vi blev bjudna på jättegoda våfflor och Jonas kom han oxå efter avslutat jobb. Vi var alltså full styrka. Olle åt våfflor med både glass och sylt. Ja, det hör inte till vardagen med sådana gottigheter men ibland får man göra undantag. Olle år själv så ni kan tänka hur han såg ut sen. Höll på att skämmas ihjäl på skyttet. Han hade sylt i öronen, glass i håret och var superskitig om tröjan. Stackars barn!
 
Tjejligan åkte egen bil till skyttet idag. Rallybilen, alltså ,V40:n. Inte lika farligt att sladda med sen som det är med V70:n. Eller sladda är kanske fel ord för det är ju en framhjulsdriven, tråkig bil men man får göra det bästa av det man har. Egentliten åkte vi själva för att öva på att locka. Blåser man inte i piporna på pass så gör man det i bilen. Så är det i den här familjen iallafall. Jag är så trött på att höra det där gnällande ljudet hela tiden. Det dras trudelutter i tid och otid i det här hushållet. Just i detta nu är det film på datorn på övervåningen... Jag vet Inte men Olle ligger oxå där uppe. Vi får se hur det slutar..
 
I skyttestugan var det fullt ös i vanlig ordning. Massor av kids som sköt och höll igång. Jättekul att se allas entusiasm. 
 
Ja, nu är det väl dags att ta kväll. Eller vad säger ni?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt äventyr

Andra utmaningar - Nya äventyr

RSS 2.0